Showing posts with the label DIY MISSIONShow all
DIY Bunga Telur Unik dan Menarik

Hai Semua, ini cara DIY Bunga Telur Unik dan Menarik Ceq nak buat review tentang persiapan perkahwinan. Tapinya, tak tahu lah nak start daripada mana dulu ni? Confuse sudah... tiba-tiba nak tebuk tengah-tengah, nanti jadi pening …

DIY Kasut Pertunangan

Salam Khamis, Last but not least. Eh, dah nak habis review tentang pertunangan review yang terakhir adalah tentang DIY kasut pertunangan buat masa ni, rasanya semua topik untuk persiapan pertunangan dah habis Bie cover. Tapi, tak…

DIY Crepe Paper Flower

Salam buat semua peminat setia rancangan olok-olok kat Blog Cik Puan Bie cewaaahh... Hari ini Bie nak kasi up tutorial  atau DIY DIY Crepe Paper Flower Walaupun Bie tahu,  dah ramai sangat orang yang buat tutorial ni tapi, dek ke…