Showing posts with the label HantaranShow all
HANTARAN PIHAK LELAKI

Alhamdulilah, pihak lelaki berkelana daripada jauh, Kelantan - Johor akhirnya sampai dengan 1 tujuan murni iaitu merisik si gadis yang berasal daripada Kota Tinggi Ceeeewaahh.. Alkisahnya, hantaran pihak lelaki juga telah digubah…

HANTARAN PIHAK PEREMPUAN

Tanggal 25 Disember 2013, Alhamdulilah, majlis berjalan lancar dengan kedatangan keluarga pihak lelaki daripada Kelantan ke Johor dengan membawa 5 dulang hantaran berbalas 7 daripada pihak  perempuan. Majlis yang digabungkan sere…

SYURGA BUNGA DAN AKSESORI HANTARAN

Sambung kembali entri update mengenai persiapan pertunangan yang tergendala kelmarin kali ini CikBie nak share tempat yang CikBie  ibaratkan seperti sebuah syurga bunga dan aksesori hantaran dan pelbagai lagi barang-barang persia…

Tips Penjimatan Beli Barang Hantaran (Edisi Buku)

Assalamualaikum dan salam sejahtera B2B semua Selepas tip penjimatan barang hantaran seperti toiletries dan coklat Kita masuk kepada edisi buku pula kerana apa? Kerana semalam Bie pergi jualan gudang MPH Distributor di Petaling J…

Tips Penjimatan Beli Barang Hantaran (Edisi Coklat)

Salam berhujung minggu yang mendamaikan Esok dah pun kerja, waktu berehat hujung minggu semestinya tak pernah cukup buat insan yang bergelar "Budak hingusan yang masih bersekolah" Mata pun dah macam panda akibat tak cuk…

Tips Penjimatan Beli Barang Hantaran (Edisi Toiletries)

Tips penjimatan barang hantaran dengan ini membawa edisi toiletries bagi jenama "The Body Shop" Selalunya, kalau beli hamper toiletries (Ready Made) macam ni amatlah mahal dan harganya tak mati  RM250 dan ke atas untuk …