Showing posts with the label Inai/HennaShow all
HENNA TAPAK TANGAN

Salam Ramadhan Al-Mubarak buat semua pembaca blog Jalinan Cinta. Hehe Alhamdulilah, kali ni dapat lagi sambut puasa dengan keluarga tercinta di rumah.. Hope, semuanya happy dan berbahagia juga dan selamat membuat persiapan  perka…

INAI OR HENNA

Inai or Henna? Bagi cik bie, inai adalah yang pakai kat jari tu manakala Henna yang dilukis-lukis kat tangan, tapak tangan atau kaki Hehe. ini pendapat cik bie je. Tatau betul atau tak. So, far cik bie tatau nak ke tak buat Henna…